zaterdag, 29 februari 2020 23:05

WHC krijgt de 'H' bal maar niet onder controle

Geschreven door

Overal waar de tegenstander met een harsbal speelt hebben de groen gelen het moeilijk, zo ook vanavond in sporthal de Pol alwaar het met 23-23 gelijkspeelde. Leidster Lieke Scholten:
“Wij begonnen erg slecht aan de wedstrijd. Bentelo speelden met hars, waardoor wij de bal niet onder controle kregen. Echter hebben wij ons in de 2e helft teruggevochten en wisten een achterstand van 4 doelpunten zelf weg te poetsen en hebben zelfs even met 2 punten voorgestaan. Uiteindelijk is het 23-23 geworden. Een verdiende uitslag”.

1w 2 Custom

 

1w 3 Custom

 

1w 4 Custom

Laatst aangepast op zaterdag, 29 februari 2020 23:09
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.