woensdag, 27 mei 2020 09:08

Beweeg! Het alternatief van HofActief nummer 24

Geschreven door
En gymchallenge 24!
 
KLIK HIER VOOR HET FILMPJE!
Door dat alle maatregelen omtrent het Corona virus zijn aangescherpt mogen er tot 1 juni geen activiteiten worden georganiseerd. Dit betekent dat Hofactief alle activiteiten die in de komende periode gepland stonden moeten laten vervallen! Anouk Vehof: ”Om jullie toch lekker aan het bewegen te zetten; iedere dag een leuke activiteit die jullie zelf kunnen uitvoeren! De buurtsportcoaches hebben de handen uit de mouwen gestoken om leuke beweegfilmpjes en ideeën voor de kinderen, maar ook de mee bewegende ouders te maken. Hierbij kregen we wat hulp van collega leerkrachten van de IKC Magenta uit Delden. De challenges/beweegfilmpjes zijn gemaakt om iedereen op een leuke manier in beweging te houden.
We hebben weer een leuk filmpje voor jullie om thuis uit te proberen! Laad vooral de app home court op je iPad of iPhone, want ook hier kun je leuke dingen meedoen!
 
Succes allemaal met challenge 24!
Laatst aangepast op woensdag, 27 mei 2020 09:14
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.