vrijdag, 26 juni 2020 18:05

Cupido verzorgt beach clinic Petrusschool met Eline Timmerman

Geschreven door
Cupido organiseerde donderdag een ware beach clinic voor jeugd van de Petrusschool met als gast Eline Timmerman van het Nederlands volleybalteam op het Hengeveldse beachveld. Onder super warme omstandigheden gaf Johan Strokap van de Nederlandse Volleybalbond deze clinic samen met Eline Timmerman. (KLIK HIER voor een fotoalbum) 
Groep 2 t/m 7 van de Petrusschool kregen ieder een clinic van 45 minuten. Na een half uurtje volleyballen op het zand werd de clinic afgesloten met een waterspel op gras, dir met veel enthousiasme en plezier!
Cupido bedankt Johan Strokap, Eline Timmerman, Susan Beuving, Lynn Roorda en Inge Tuinte voor jullie inzet!
Eline Timmerman
De 21-jarige Eline Timmerman, afkomstig uit Rijssen speelde afgelopen seizoen in de eredivisie bij Eurosped en maakte tevens deel uit van het Oranje Nederlands Volleybal Team. Komend jaar is ze full time prof volleybalster en maakt ze de stap naar de Duitse Bundesliga. 

17 augustus
Alle jongens en meisjes die het leuk vinden mogen vanaf maandag 17 augustus mee komen trainen bij de volleybal. Het bestuur is bereikbaar via de mail info@cupido-hengevelde.nl
Laatst aangepast op vrijdag, 26 juni 2020 19:02
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.