maandag, 13 juli 2020 05:08

Wegdamnieuws Formule 1 poule: Christiaan Spijkerman aan kop

Geschreven door

Je kunt je inmiddels afvragen waar Christiaan Spijkerman geen verstand van heeft. Of het nu gaat om de Wegdamnieuws Tour de France poule, de Marcel Keizer Wegdamnieuws Eredivisie Poule of de Wegdamnieuws Formule 1 Poule, Christiaan doet altijd mee om de prijzen. In de nieuw geintroduceerde Wegdamnieuws Formule 1 Poule staat hij na twee races in dit bijzondere seizoen bovenaan. Maar concurrentie is er gelukkig wel. Frank de Wit zit op het vinkentouw en ook Tijmen Katier rukt op naar de derde plek nadat hij vorige week nog 8e stond. Met 25 deelnemers en slechts twee afgewerkte races kan het nog alle kanten op, maar Christiaan heeft alweer laten zien dat hij een allround sportkenner is. Hieronder de stand:

chris1

chris2

chris3

Laatst aangepast op maandag, 13 juli 2020 07:18
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.