vrijdag, 31 juli 2020 10:33

Het echte werk voor W.V.V.’34 van start tegen Bornerbroek

Geschreven door
Wouter Horstink in actie tijdens de laatste ontmoeting tegen Reunie die met 1-2 werd gewonnen op 17 maart 2019 Wouter Horstink in actie tijdens de laatste ontmoeting tegen Reunie die met 1-2 werd gewonnen op 17 maart 2019

Aanstaande zondag gaat de bal voor het eerst weer rollen op het trainingsveld op het sportpark Rupertserve, het officiële gedeelte begint op zondag 30 augustus in de bekercompetitie thuis tegen RKSV Bornerbroek. Zondag 6 september reist WVV 1 af naar Almelo voor de confrontatie met La Première en zondag 13 september wordt de eerste bekerronde afgesloten thuis tegen Reünie uit Borculo.

Alle drie wedstrijden beginnen om 14.00 uur.

W.V.V.’34 speelde de laatste officiële wedstrijd op 8 maart middels een 3-4 overwinning in en tegen Losser.

Voor activiteiten met een maximum van 250 gasten of deelnemers is geen zitplaats, checkgesprek of reservering nodig.

Laatst aangepast op vrijdag, 31 juli 2020 10:42
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.