maandag, 03 augustus 2020 06:26

De kop is eraf bij W.V.V.’34: "Een goede mix van jong en oud"

Geschreven door

Het seizoen 2020-2021 is vandaag begonnen voor voetbalvereniging W.V.V.’34 middels de eerste training. Op zondag 9 augustus spelen de Hengeveldenaren de eerste oefenwedstrijd thuis tegen UD Weerselo om 11.00 uur. Op 15 augustus volgt HSC’21 onder 23 om 18.00 uur op sportpark Scholtenhagen in Haaksbergen. Op 23 augustus speelt WVV om 12.00 uur thuis tegen Trias.
Het werd deze zondag zelfs een training dag, waarvan het gros maar af moet wachten hoe het zit met de spierpijn morgenvroeg!

Robin, Hoe bevalt het bij W.V.V.’34 na een aantal trainingen?
"Erg goed! Even wennen in een nieuwe groep, maar allemaal aardige jongens en de kwaliteit binnen de groep is erg goed. Tevens een goede mix van jong en oud."

Wat zijn volgens jou de grootste verschillen met Saasveldia?
"Er zijn vrijwel geen verschillen, het zijn beide mooie dorpsclubs met een mooi complex en een gezellige kantine. Dat past ook wel bij mij."

Hoe leeft bij jou en je oud teamgenoten de twee wedstrijden tegen elkaar?
"We hadden in juli afsluiting van het seizoen bij Saasveldia en hebben toen al allerlei scenario’s bedacht. Verder snapte iedereen mijn keuze wel en ik verwacht een sportieve ontmoeting als we elkaar treffen. Daarnaast hadden enkele jongens al wel aangegeven dat ze wel weer met de grote bus naar Hengevelde kwamen, zoals we de laatste twee seizoenen hebben gedaan haha."

Wat voor type speler ben jij?
"Een controlerende middenvelder die graag het spel voor zich heeft. Daarnaast heb ik ook wel wedstrijden achterin gespeeld."

Hoe voelen we ons morgenvroeg na de eerste training?
"Ik denk goed, scheelt dat ik de hele maand juni al kon aansluiten bij de training van W.V.V.'34. Op die manier leerde ik de groep en spelers ook alvast kennen, dus dat was mooi meegenomen.

wvv 1e training 3 Custom
Robin in actie tijdens de eerste training van seizoen 2020-2021

wvv 1e training 1 Custom

Hamoudi Jaafil kijkt (nog) toe maar werkt intussen keihard aan zijn comeback na zijn knieblessure

Laatst aangepast op zondag, 02 augustus 2020 23:21
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.