zaterdag, 08 augustus 2020 17:45

W.V.V.'34 1 zondag thuis tegen UD Weerselo 1

Geschreven door

Morgen (zondag 9 augustus) zal het ‘eerste elftal’ van W.V.V.'34 1 de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen spelen tegen UD Weerselo 1. De wedstrijd zal in drie keer 30 minuten worden gespeeld. UD speelde het afgelopen seizoen onder andere tegen sv Delden en Rood-Zwart in de 4e klasse en de promovendus stond na 15 wedstrijden op plek 9. Tussen 1996 en 2006 speelden ze in de 3e klasse. De 10 jaar erna 1 jaar in de 5e, de rest in de 4e.
UD: Utile Dulci, wat latijn is voor 'het nuttige met het aangename'. We gaan het zien!
De wedstrijd begint om 11.00 uur op sportpark Rupertserve in Hengevelde.
Supporters zijn hierbij van harte welkom! Uiteraard blijven de basisregels van kracht:
- Heeft u klachten, blijf dan thuis en laat u zo snel mogelijk testen
- Voor toeschouwers van 18 jaar of ouder: Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand op en in de sportlocatie, tribune, kantine etc.

Maurice Workel: "Na persconferentie van donderdag is het er niet leuker geworden. Morgen zal er een aparte in en uitgang zijn in de kantine. De koffie zal buiten worden verkocht en binnen in alles met linten zo ingericht dat het voldoet aan alle richtlijnen. (Zie foto's onder) Buiten mag, maar kan alleen maar zittend". 

IMG 2073 Custom

 

IMG 2074 Custom

IMG 2075 Custom

Laatst aangepast op zaterdag, 08 augustus 2020 17:57
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.