zondag, 09 augustus 2020 12:47

W.V.V.’34 maatje te groot voor UD Weerselo

Geschreven door
Thijmen Walhof eindelijk weer in actie na een zware knieblessure Thijmen Walhof eindelijk weer in actie na een zware knieblessure

Met een einduitslag van 4-0 in de eerste wedstrijd van de voorbereiding mag UD zeker niet ontevreden zijn, de score had dan ook veel hoger uit kunnen vallen. De ploeg uit Weerselo wist in de drie keer dat er een half uur gespeeld werd geen enkele mogelijkheid te creëren. De doelpunten aan Wegdamse zijde werden gemaakt door Mahmoud Jaafil (achter het standbeen langs zie foto onder) . De 2-0 door Stan Wegdam (Zie foto onder). De 3-0 door Thomas Wegdam en de 4-0 door Randy Smit die kort daarvoor de mooiste treffer van de wedstrijd afgekeurd zag worden. 

ud 2 goal Custom
De 1-0 van Mahmoud Jaafil

Het was een wedstrijd met enkele lichtpuntjes: Jeugdspelers die goed meedraaiden, de extra kwaliteiten van Robin Rikkert die al snel boven kwamen drijven en de vele mogelijkheden die trainer Roy Workel nu heeft bij het invullen van de posities. Er ontbraken vandaag weliswaar nog enkele vaste krachten (Remi Leferink, Lars Aarnink, Gijs Brummelhuis, Gijs Pierik) maar de potentie voor komende seizoen lijkt helder.

ud 2 0 Custom
De 2-0 was een koud kunstje voor Stan Wegdam na de voorzet van Wouter Horstink

ud 3 misser mahmoud Custom
De 3-0 van Mahmoud Jaafil.....o nee toch niet, hij miste in deze!

UD Bas Assink Custom
Bas Assink na 2 jaar weer binnen de lijnen bij WVV

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.