zaterdag, 15 augustus 2020 19:42

W.V.V.'34 speelt gelijk tegen HSC'21 onder 23

Geschreven door

HSC'21 onder 23 en W.V.V.'34 hebben vandaag in een oefenwedstrijd in Haaksbergen de punten gedeeld, het werd 1-1. Het elftal heeft het de laatste jaren vaak moeilijk op sportpark Scholtenhagen. De 24ste augustus van vorig jaar verloor de ploeg van trainer Roy Workel met 2-1 bij HSC 2 (Doelpunt Jord Bouwmeester in de 90e minuut, Robin Katier uit Bentelo maakte de tweede treffer). Zaterdag waren de elftallen aan elkaar gewaagd.  Het doelpunt aan Hengeveldse zijde werd gemaakt door Tom Brummelhuis die een aantal jaren zelf nog voor HSC uitkwam. De jonge Haaksbergenaren hielden WVV door vroeg druk te zetten, van zich af. Na 55 minuten viel de 1-0 uit een strafschop. Dit uit een enigszins ongelukkige overtreding van Gijs Brummelhuis. Wouter Roescher was even later dicht bij de gelijkmaker middels een vrije trap. Veel kansen hebben de Hengeveldenaren niet gecreëerd. Toch viel na 65 minuten de 1-1 door Tom Brummelhuis van achter het standbeen na een vrije trap van Mahmoud Jaafil.

De laatste 30 minuten was de sterkste fase van WVV en met een beetje meer daadkracht had er zelfs een overwinning ingezeten. Onder andere Mahmoud Jaafil en Sem Kuipers kregen kansen. Maar of dat verdiend was geweest over 90 minuten?

Komende zondag speelt WVV thuis tegen TRIAS uit Winterswijk.

loopeind


gelijk

golaso

gogas 

 

Laatst aangepast op maandag, 17 augustus 2020 13:03
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.