vrijdag, 11 september 2020 18:01

Donateurskaarten W.V.V.’34 te koop aan de kassa

Geschreven door

Bij het begin van het voetbalseizoen gaat ook de verkoop van de W.V.V.'34 donateurskaart van start! Voor aanvang van de thuiswedstrijden van het eerste elftal van W.V.V.'34 zijn de donateurskaarten te koop aan de kassa, bij de toegang van het sportpark. 

Een W.V.V.'34 donateurskaart geeft recht op gratis entree tijdens alle thuiswedstrijden van het 1ste elftal gedurende het gehele seizoen. Een donateurskaart kost €15,-. De reguliere entreeprijs bedraagt €3,-. De aanschaf van een donateurskaart aan het begin van het seizoen is dus een mooie gelegenheid voor de W.V.V.'34-supporters. 

Laatst aangepast op vrijdag, 11 september 2020 18:55
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.