zaterdag, 12 september 2020 05:24

W.V.V.'34 sluit bijzondere voorbereiding af: "Denk dat we dit jaar meer kunnen"

Geschreven door
Gijs Brummelhuis Gijs Brummelhuis

W.V.V.'34 rond zondag de voorbereiding in eigen huis af tegen Reunie, de Achterhoekse 4e klasser die de groengelen in de beker tegenkomen. W.V.V.'34 kende een zeer goede voorbereiding met onder meer zeges op Bornerbroek (9-1) en Barbaros (0-3). Vorige week maakte W.V.V.'34 echter een uitglijder. In een duel met (vooral voor LAP) veel kaarten, moesten ze het hoofd buigen (3-2 verlies). Hoe staat de ploeg er nu eigenlijk voor, Bas Assink kwam terug van het tweede en de aanvoerder van Saasveldia (Robin Rikkert) maakte de overstap naar Hengevelde. Ook diverse jeugdige spelers kregen de kans.
Remi Leferink blikt met Wegdamnieuws terug op de voorbereiding. Remi, was het inderdaad wisselvalligheid troef? "Ik denk dat we met elkaar een prima voorbereiding hebben gehad. Helaas hebben we wel te maken gehad met de nodige blessuregevallen, maar de meeste jongens zijn nu weer terug bij de selectie. Ik denk dat de wisselvalligheid wel meevalt, afgelopen zondag tegen LAP was een uitzondering. Ik denk dat we dit jaar een sterke selectie hebben, maar het is erg belangrijk om allemaal fit te blijven zodat we goede prestaties neer kunnen zetten. Helaas zijn we Robin Rikkert, die een goede indruk maakte de eerste weken, al enige tijd kwijt in verband met een scheur in zijn meniscus. Qua doelstelling wordt altijd gezegd linkerrijtje meedraaien, maar ik denk dat we dit jaar meer kunnen. In de voorbereiding vond ik het mooi om te zien dat Bas Assink het nog lang niet verleerd is. Daarnaast heeft Tom Grobben ook een goede voorbereiding gedraaid. Één bekerwedstrijd nog en een week trainen en dan begint eindelijk de competitie weer, eindelijk weer spelen om het eggie!"

Heren, veel succes dit seizoen. We gaan jullie uiteraard volgen en brengen hiervan verslag uit op onze website!

Laatst aangepast op zaterdag, 12 september 2020 07:03
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.