W.V.V.’34 laat het thuis liggen tegen Reunie: 0-2 verlies

W.V.V.'34 heeft vandaag in eigen huis met 2-0 verloren van Reunie. Halverwege was het 1-0 voor de gasten uit Borculo. Voor rust kreeg de thuisploeg veel grote kansen en had er minimaal één keer en eigenlijk wel vaker gescoord moeten worden. Onzorgvuldigheid en een goed keepende Borculoër voorkwamen dat de ploeg van Roy Workel kon juichen. Dat deden de gasten al binnen 10 minuten. Uit een voorzet vanaf links kopte de teruggekeerde routinier Bas Assink achter de eigen doelman, 0-1. W.V.V.'34 ging op jacht naar de gelijkmaker en met onder meer één op één kansen voor Wouter Horstink en Lars Aarnink waren er genoeg mogelijkheden op doelpunten.

Na rust bracht trainer Roy Workel enkele wijzigingen, maar het spelbeeld veranderde niet. W.V.V.'34 bleef aandringen en Reunie gaf de volle 100% om de gelijkmaker te voorkomen. Dit lukte en uit een zeldzame tegenaanval van de roodhemden werd met een fraai schot in de benedenhoek doelman Tom Pierik geklopt. 0-2. De buit was binnen voor de gasten, wel kwamen er enkel nog kleine kansjes voor de groengelen. Dit gebeurde voornamelijk uit voorzetten vanaf de zijkant, maar de Achterhoekse luchtmacht liet zich niet verrassen.
Al met al voetballend goed aan de bal, maar bij lange na niet de scherpte die nodig is in de competitie. Hieronder enkele foto's:

Onzorgvuldigheid in de afronding, ook bij aanvoerder Gijs Pierik

De grensrechter van Reunie verstapte zich en moest zich noodgedwongen laten vervangen

Lars Aarnink was dreigend, maar kon net als zijn teamgenoten het net niet vinden

Bas Assink kende een ongelukkige openingsfase met zijn eigen doelpunt, maar speelde een degelijke partij