dinsdag, 15 september 2020 22:58

Mike met rood het veld af bij verliespartij Derby County

Geschreven door

Derby County is vanavond in de tweede ronde uitgeschakeld in de League Cup na een 2-1 nederlaag tegen Preston North End. De wedstrijd werd gespeeld in het Pride Park Stadium. Mike te Wierik moest bij een stand van 1-0 in de 55e minuut vanwege een rode kaart het veld moeten verlaten. “Het ging per ongeluk! Een doorgebroken speler kruiste voorlangs”, was de uitleg van Mike. De tegendoelpunten vielen in de 79e en 92e minuut. Maandag nog was er in de TC Tubantia te lezen: Te Wierik vindt draai in Engeland: Oké!
Trainer Philip Cocu reageerde ook op de rode kaart van de Hengeveldenaar: "Ik denk dat het incident een rode kaart kan krijgen. Vanaf onze invalshoek is het moeilijker te zien, maar als hij de laatste speler is en hij maakt de fout, dan heb ik daar geen problemen mee. Als het een regel is, is het een regel."

Laatst aangepast op dinsdag, 15 september 2020 23:40
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.