donderdag, 17 september 2020 21:21

Jeugdteam W.V.V.'34 mocht wedstrijd in Tukkercup spelen in Erve Asito

Geschreven door
Woensdag 16 september speelde W.V.V.’34 JO15-1 haar eerste wedstrijd voor de Tukkercup tegen Oranje-Naussau JO15-1G, welke een paar klassen hoger in divisie 6 speelt. De ochtend voor de wedstrijd kregen de jongens verrassend nieuws, ze mochten de wedstrijd namelijk afwerken in het Erve Asito, het stadion van Heracles. Ondanks dat veel spelers grapten en grollen over de verkeerde kleur van het stadion en het hele team alles liever in het rood had gezien, was het voor iedereen een bijzondere en leuke ervaring.
De eerste helft was goed in evenwicht en kreeg het hardwerkende W.V.V.34 zelfs een aantal grote kansen, die helaas onbenut werden gelaten. Met veel inzet werd het hoger spelende ON op 0-0 gehouden. Helaas werd na rust het klassenverschil duidelijk en was ON de bovenliggende partij. Uiteindelijk hebben de jongens van W.V.V.'34 terecht met 3-0 verloren.
Dit mocht de sfeer echter niet drukken. Spelers en staf gingen tevreden van het veld en ook de meegereisde ouders hebben vanaf de tribune een leuke pot gezien. Kortom: voor herhaling vatbaar!

(bron: www.wvv34.nl)

Laatst aangepast op donderdag, 17 september 2020 21:23
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.