vrijdag, 18 september 2020 08:25

Wouter Ros geeft het stokje over

Geschreven door
Wouter Ros met voorzitter Tim Leferink Wouter Ros met voorzitter Tim Leferink

Donderdagavond, tijdens de jaarvergadering van WHC is aangekondigd dat Wouter Ros na 7 jaar afscheid neemt als voorzitter van de technische commissie. Voorzitter Tim Leferink: “Namens WHC willen we Wouter hartelijk bedanken voor zijn inzet als bestuurslid en voorzitter van de TC. We zijn verheugd dat Wouter de komende tijd nog aan boord blijft voor de vereniging als Corona Coördinator. Wij verwelkomen zijn vervanger Arjan Schreijer die de taken van voorzitter technische commissie en bestuurslid op zich neemt.
Nogmaals Wouter bedankt en wensen Arjan veel succes!"

whc 2 Custom
Arjan Schreijer

 

Laatst aangepast op vrijdag, 18 september 2020 08:33
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.