W.V.V.’34 loon naar werken door gouden wissel en ‘glanzparade’

W.V.V.’34 heeft vanmiddag op het sportpark Rupertserve met 1-1 gelijkgespeeld tegen vv Reutum. De momenten van de wedstrijd voor de thuisploeg waren de 1-1 van Remi Leferink (zie foto boven) en de gestopte strafschop van keeper Kevin Smit. (ZIE DIT FILMPJE)
Van meet af aan was duidelijk dat het een moeilijke middag zou gaan worden voor de thuisploeg tegen het fysiek sterke vv Reutum. WVV had moeite om de vrije man te vinden in de opbouw hetgeen tot veelvuldig balverlies leidde. Hier werd het gemis van centrale verdediger Remi Leferink duidelijk in de eerste helft: Hij zou de bal zo nu en dan in de ruimte achter de laatste linie kunnen krijgen. Het leek voor WVV uit een omschakeling moment te moeten komen of een bevlieging van Randy Smit. Het ging op slag van rust echter de andere kant op. Gijs Brummelhuis leed balverlies door een breedtepasses op het middenveld. In plaats van mee te lopen ging centrale verdediger Wouter Roescher naar de grond en de voorzet die daaruit volgde kon eenvoudig worden binnengeschoten in de 45e minuut. Ruststand 0-1

Invaller Thomas Wegdam

Kort na de thee was er een bevlieging Randy die een beter lot verdiend dan de binnenkant paal. WVV bleef vechten, maar creëerde niet bijster veel. Na het invallen van Thomas Wegdam en Remi Leferink drongen de groen gelen weliswaar aan maar tot uitgespeelde mogelijkheden leidde dit niet. In minuut ‘79 dan toch loon naar werken door de geweldige kopbal van Remi Leferink na een hoekschop. Echter de scheids leek roet in het eten te gooien door aangeschoten hands van dichtbij door Remi te bestraffen met een stafschop. De ‘glanzparade’ van Kevin Smit, na vandaag al de Hengeveldse Tim Krul genoemd redde een punt!

De gevaarlijkste man aan Wegdamse zijde: Randy Smit