maandag, 21 september 2020 11:42

Komende tijd geen 'Pupil van de week' bij W.V.V.'34

Geschreven door

Tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal van W.V.V.'34 is het gebruikelijk dat er een "pupil van de week" is. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus heeft het bestuur besloten dat er de komende tijd geen pupil van de week zal zijn. In de huidige omstandigheden is het helaas niet mogelijk dit te organiseren.

Normaal gesproken zijn de pupil, ouders, broertjes en zusjes en opa's en oma's uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen en ook naderhand wordt in de kantine uitgebreid stil gestaan bij de pupil van de week. Met het in acht nemen van de huidige maatregelen is dit niet mogelijk. Veiligheid voor iedereen staat daarbij voorop. Zodra de situatie het weer toelaat, zullen we natuurlijk de "pupil van de week" voortzetten. 

Bestuur W.V.V.'34 

(bron: www.wvv34.nl)

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.