woensdag, 23 september 2020 05:31

Hengeveldse Tour de France poule op slotdag beslist: ”Een ‘Pogarretje noemen ze dat!”

Geschreven door

“Historische ontknoping: Pogacar rijdt Roglic uit gele trui in tijdrit”, was te lezen in de landelijke media. In de Wegdamnieuws Tour de France poule gebeurde hetzelfde! Waar Robin Raanhuis al dagen het algemeen klassement aanvoerde en onbedreigd op de eindoverwinning af leek te gaan was het Frank de Wit die er op de slotdag met de eindzege vandoor ging! Frank: ”Ja lekker man! Een ‘Pogarretje noemen ze dat!”, aldus Frank. Robin Raanhuis stond de redactie te woord en gaf aan zelf een domme fout te hebben gemaakt in het slotweekend, waardoor de overwinning aan zijn neus voorbij ging. Volgend jaar meer kans Robin... Gisterenavond nam Frank de wisselbeker in ontvangst en zoals op de foto te zien is was hij maar wat trots. Namens de redactie van harte proficiat man! Tevens heeft Frank nog een heerlijke BBQ tegoed, waarover we nog contact opnemen met dé Tourkenner van Hengevelde en omstreken.
Hieronder het eindklassement:

frankwinnaar1
frankwinnaar2
frankwinnaar3

Laatst aangepast op dinsdag, 22 september 2020 21:40
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.