donderdag, 01 oktober 2020 11:46

Geef je nu op: 'Herfstvoetbalmiddag' bij W.V.V.'34 voor jeugdleden (Jo8 t/m Jo12)

Geschreven door

Zoals reeds eerder op onze website en facebookpagina aangekondigd, had de commissie VTZ jeugd onderbouw het leuke plan om een voetbaldag te organiseren in de herfstvakantie voor de jeugdleden van W.V.V.'34 en niet-jeugdleden.

Vanwege de nieuwe Corona maatregelen is dit nu helaas niet mogelijk en zal gekeken worden of deze voetbaldag wellicht in de voorjaarsvakantie kan plaatsvinden. Dit heeft de commissie VTZ er uiteraard niet van weerhouden om te kijken wat er in de herfstvakantie dan wel mogelijk zou zijn qua activiteit. Dat heeft ertoe geleid dat er nu een 'herfstvoetbalmiddag' wordt georganiseerd voor (alleen) de jeugdleden van W.V.V.'34! 

Wat is een herfstvoetbalmiddag? Op deze middag ga je op de voetbalvelden allerlei leuke voetbalactiviteiten en voetbaloefeningen doen en er gaat ook gestreden worden om prijzen! Voor iets lekkers en wat te drinken in de pauze buiten wordt gezorgd. En er zijn aan deze middag geen kosten verbonden! 

De data en tijden van deze herfstvoetbalmiddag zijn:  

  • Donderdag 15 oktober a.s. van 13.30 tot 16.00 uur voor de jeugdleden van de teams JO8/JO9/JO10 van W.V.V.'34.
  • Vrijdag 16 oktober a.s. van 13.30 tot 16.00 uur voor de jeugdleden van de teams JO11/JO12 van W.V.V.'34.

Inschrijven is verplicht gezien het gelimiteerde aantal beschikbare plaatsen en deze middag wil je niet missen, dus schrijf je snel in want vol = vol! Dit inschrijven kan tot en met uiterlijk zondag 11 oktober a.s. via het mailadres: vtzonderbouw@wvv34.nl.

Enkele belangrijke aandachtspunten voor de voetbalmiddag zelf (als de inschrijving is bevestigd)
- Kom niet eerder dan 13.15 uur op het voetbalveld;
- Toeschouwers/ouders zijn niet toegestaan om het sportpark te betreden. Mochten de kinderen niet alleen naar het sportpark kunnen komen, dan mogen ze aan de poort afgezet worden. De trainers zorgen dat de kinderen om 16.00 uur weer bij de poort zijn, zodat ze daar dan ook weer opgehaald kunnen worden;
- De kleedkamers zijn gesloten, dus graag voetbalkleding al aan doen en eventueel een trainingsvestje en in ieder geval je eigen bidon meenemen. 
- Aangezien alle activiteiten buiten plaatsvinden: Mochten de weersvoorspellingen voor de voetbalmiddagen slecht zijn, dan kan het zijn dat deze voetbalmiddagen alsnog geannuleerd worden. Uiteraard wordt hierover dan gecommuniceerd. 

Hopelijk tot ziens op de herfstvoetbalmiddag in de herfstvakantie! 

Commissie VTZ jeugd onderbouw

(bron: www.wvv34.nl)

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.