donderdag, 01 oktober 2020 17:53

Cupido zaterdag zonder publiek tegen Rivo

Geschreven door
5 april 2019: Cupido toonde veerkracht met een 3-1 overwinning op Rivo uit Rijssen dat op de tweede plaats stond 5 april 2019: Cupido toonde veerkracht met een 3-1 overwinning op Rivo uit Rijssen dat op de tweede plaats stond

Zaterdag 3 oktober speelt Cupido dames 1 in Rijssen de tweede wedstrijd in promotieklasse. Om 13.30 zal het fluitsignaal klinken tegen Rivo, helaas zonder publiek. Na een nipt verlies tegen Apollo zijn de dames gebrand om de 5 punten mee naar Hengevelde te nemen. De groen-gelen hebben dit team in de voorbereiding ook al getroffen, die wedstrijd eindigde in 2-1 winst voor Cupido.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.