zondag, 04 oktober 2020 22:15

Derby County wint zonder Te Wierik: "Hij wisselde vier keer, waaronder mij"

Geschreven door

Wayne Rooney is ondertussen al 34 jaar, maar heeft nog altijd genoeg kwaliteiten. Dat bewees de aanvaller zaterdagmiddag nog eens. In een duel tegen Norwich City kreeg Derby County in de 87e minuut een vrije trap. Rooney zette zich als kapitein achter de bal en schilderde de bal heel mooi in het doel van Norwich. Het betekende de eerste overwinning na drie opeenvolgende nederlagen in de competitie voor Derby County. Mike te Wierik was een van de spelers die dit weekend werd gepasseerd, ten opzichte van vorige week. Mike hierover: "We hadden drie keer verloren in de competitie, de trainer wisselde dus vier spelers, waaronder ik zelf helaas." 
Wat zegt dit over de komende wedstrijden gezien de eerste overwinning dit seizoen?
"Ik heb geen idee, eerst een interlandweekend en dan zien we wel weer verder. Het is even vervelend, maar komt goed."

Ook in Engeland zijn de stadions leeg en blijft het cornonavirus de sfeer bepalen in de voetbalwereld. Wat zijn de corona maatregelen daar, Mike?
"Niet veel anders dan in Nederland eigenlijk, alleen volgend weekend zou ik normaal naar huis kunnen, maar dat kan nu niet, omdat ik dan hier twee weken in quarantaine zou moeten en dan kan ik niet trainen. Dus dat is wel vervelend."

Laatst aangepast op zondag, 04 oktober 2020 23:39
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.