donderdag, 08 oktober 2020 12:49

Ook WHC gooit de boel eruit

Geschreven door

Vanwege het grote aantal oplopende besmettingen, testen en quarantaine maatregelen binnen Hengevelde en onze vereniging alsook het aantal afzeggingen van tegenstanders hebben wij als WHC besloten per direct (heden 08-10-200) alle wedstrijden en trainingen van zowel de senioren en de jeugd te annuleren tot ten minste 19 oktober.

Ondanks dat het vanuit de overheid mag is het voor WHC niet langer maatschappelijk en voor de fysieke gezondheid van onze sporters en leden niet langer verantwoord om op dit moment door te gaan. We betreuren deze maatregel, maar zien geen andere keuze om verdere verspreiding tegen te gaan en de gezondheid van onze sporters en aanverwanten voorop te stellen.
In het weekend van 17 oktober zullen wij jullie laten weten hoe en of we weer verder kunnen.
Wij hopen op een spoedig herstel voor iedereen die getroffen is door het virus.

dcb7f21b80a2f58949d721c43d9e5ab7 XL Custom

W.V.V.’34
Naar aanleiding van meerdere besmettingen en quarantaines bij de senioren en bij onze JO19 jeugd is, mede na afstemming met de KNVB, besloten om de trainingen en wedstrijden van onze JO19 teams, seniorenteams, VOBO en walking football deze week en aanstaand weekend te annuleren.

Laatst aangepast op donderdag, 08 oktober 2020 12:53
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.