zondag, 11 oktober 2020 10:42

Voorlopig geen handbal in Bentelo door corona

Geschreven door

HV Bentelo heeft besloten om tot en met 18 oktober 2020 alle wedstrijden en trainingen te annuleren. Reden hiervoor is het snel oplopende aantal Covid-19 besmettingen in en om Bentelo, en zorgen hierover bij leden en bestuur. Op hun website laten ze het volgende weten: "Gelukkig hebben we binnen onze vereniging nog nagenoeg geen besmettingen. Dat willen we graag zo houden! Om die reden dus helaas geen trainingen en wedstrijden de komende week. We komen snel bij jullie terug met nadere berichtgeving. Bij vragen kunnen jullie natuurlijk leden van het bestuur benaderen. Tot snel, en blijf gezond!"

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.