zondag, 18 oktober 2020 11:26

Bankzitter Te Wierik ziet Derby opnieuw verliezen: "Dan sta je weer met lege handen"

Geschreven door

De positie van Phillip Cocu bij Derby County komt steeds zwaarder onder vuur te liggen. De Nederlandse trainer verloor vrijdagavond met zijn ploeg van Premier League-degradant Watford (0-1) en pakte pas drie punten dit seizoen. Mike te Wierik, die dit zomer overkwam van Groningen, zat opnieuw 90 minuten op de bank. Mike verklaarde het volgende aan de redactie: "We hadden wel meer verdiend. Minimaal een punt vond ik, alleen kregen we wel echt een goede goal tegen. Dan sta je weer met lege handen. Over zijn reserverol geeft Mike het volgende aan: "Even afwachten allemaal, deze week spelen we dinsdag en vrijdag alweer dus er komen snel weer nieuwe kansen." Hoe ziet een week van Mike te Wierik eruit in deze Corona tijd? "Veel trainen. Voor de rest zijn hier de restaurants etc. nog wel open dus we kunnen hier nog wel uit eten. Of een keer naar een shop gaan maar verder is niet veel te doen."

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.