dinsdag, 20 oktober 2020 20:10

TCPM Tukker Cup wederom geannuleerd

Geschreven door
Deze beelden gaan we voorlopig niet zien, zo ook niet in de TCPM Tukker Cup Deze beelden gaan we voorlopig niet zien, zo ook niet in de TCPM Tukker Cup

De TCPM Tukker Cup heeft zojuist bekend gemaakt dat de editie van dit seizoen niet doorgaat. Voorzitter Thijs Assink hierover: "Helaas hebben we door de huidige omstandigheden moeten besluiten, om de 4e editie van de TCPM Tukker Cup te moeten annuleren. Dit is jammer genoeg voor de 2e keer op rij en waar iedereen weer zin had in een nieuw en sportief seizoen na de 1e golf, is Corona weer zeer actief in Nederland en is het nog maar de vraag of we überhaupt in het jaar 2020 weer aan het voetballen komen."

"De afgelopen persconferentie maakte duidelijk dat de komende 4 weken niet zou worden gevoetbald en nu deze periode later worden de cijfers er (nog) niet beter op. Zoals al gezegd, het is nog maar de vraag of we dit jaar weer aan het voetballen komen. Met dit in het achterhoofd hebben we als organisatie de opties bekeken. Schuiven we het toernooi door naar 2021, wachten we tot we überhaupt weer mogen voetballen of annuleren we het toernooi (helaas) wederom. Stel je voor, we mogen na 4 weken weer wat. Niet iedereen zit dan nog op de Tukker Cup te wachten? Alle competitie- en bekerwedstrijden moeten immers worden ingehaald en door de lange zomerstop, merk je nu al dat gemiddeld veel meer spelers last hebben van spierblessures. Dan past een doordeweekse wedstrijd er niet bij. Hetzelfde geldt voor als we het toernooi doorschuiven naar 2021. Daarom, hoe vervelend het ook is, dit besluit. Laten we eerst maar eens zorgen dat we weer normaal aan het voetballen komen en dan melden we ons met de TCPM Tukker Cup vanzelf wanneer het voetballen weer verantwoord is. Blijf gezond en hopelijk tot gauw bij de TCPM Tukker Cup."

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.