woensdag, 25 november 2020 10:34

W.V.V.'34 verlengt contract met trainersduo Workel en Spijkerman: "Ben uitermate blij"

Geschreven door

Roy Workel is ook het komende seizoen hoofdtrainer bij W.V.V.’34. Dat werd dinsdagavond bekend gemaakt binnen de vereniging. Roy Workel verbindt zich daarmee voor het 5de seizoen als hoofdtrainer aan W.V.V.’34. Christiaan Spijkerman zal eveneens komend seizoen doorgaan als assistent trainer en daarmee zet het duo gezamenlijk hun trainerschap voort.

Trainer Roy Workel: “Ik ben blij en vereerd dat ik het 5de seizoen ook trainer van W.V.V.’34 1 mag zijn. Het is een zeer gedreven groep en ik ben uitermate blij dat ik hier nog een jaar mee bezig kan gaan. We gaan er, ik hoop dat corona dan onder controle is, zeker een mooi jaar van maken.”

Het bestuur van W.V.V.’34 is blij met de voortzetting van de samenwerking met zowel Roy als Christiaan en wenst hen hierbij alle succes. We hopen natuurlijk dat het komende voetbalseizoen een seizoen wordt waarin we niet beperkt worden door het corona-virus en gezamenlijk verder kunnen bouwen aan de prestaties van W.V.V.’34.

Bron: www.wvv34.nl)

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.