vrijdag, 04 december 2020 05:55

Marcel Keizer Eredivisie: Johan Rosink gaat als een komeet

Geschreven door

Zelden vertoond: Van plek 5 ineens naar de eerste plek! Daarmee mag hij zich voor de eerste keer lijstaanvoerder noemen in de Marcel Keizer Eredivisie. Daar bleef het niet bij, ‘onze ‘Johan heeft daarnaast ook nog eens de op 1 na hoogste weekscore. Kort achter de grote onbekende; R.Overbeek, waar gaat dit naar toe? De vraag die Europa massaal in de greep houdt is: Hoe gaat de van de troon gestoten Pascal Brunnekreef hier mee om? Voorlopig kijkt hij toe vanaf de plek; ”The best of the rest. De redactie van Wegdamnieuws zet hier bar weinig tegenover, maar dat geheel terzijde. 

Kijk hieronder voor het complete klassement:

onder

1e

2e

3e

4e

 

Laatst aangepast op donderdag, 03 december 2020 19:23
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.