dinsdag, 12 januari 2021 05:24

Johan als een komeet uit de startblokken in de Marcel Keizer Eredivisie

Geschreven door

De eerste speelronde van 2021 is achter de rug! Van de top 10 in het algemeen klassement van de Marcel Keizer Eredivisie heeft good old Johan Rosink veruit de beste score behaald in het afgelopen weekend! Des te knapper als we ons realiseren dat iedere deelnemer in de afgelopen periode in staat is gesteld om zich op de transfermarkt te begeven. Dus in theorie kan iedere deelnemer zijn hele selectie vernieuwd hebben. Johan is koploper Pascal Brunnekreef dan ook behoorlijk ingelopen! 
Ook opmerkelijk; de hoge score van Tijmen Katier; Op de ranglijst de op 1 na laatste, in de weekscore is hij terug te vinden op plek 5!

Vanavond worden de eerste punten weer verdeeld bij de aftrap van de eerste midweekse speelronde van 2021, we gaan het zien!
Hieronder het volledige klassement:

onder

1e

2e

3e

4e

Laatst aangepast op maandag, 11 januari 2021 23:13
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.