donderdag, 14 januari 2021 16:21

Mike terug naar het hoge noorden

Geschreven door

Mike te Wierik heeft zijn keuze gemaakt en staat voor een terugkeer bij FC Groningen. De club en de verdediger zijn het eens geworden over een meerjarig contract.Te Wieriks club Derby County kampt met financiële zorgen en wil de 28-jarige verdediger graag van de loonlijst schrappen. Indien Groningen en de Engelsen erin slagen hun mondelinge afspraken op papier te zetten, staat niets een transfer meer in de weg. Daarmee gaat Te Wierik terugkeren bij de club die hij een half jaar geleden nog verliet. Toen hij bij Derby County tekende was Phillip Cocu er trainer. Na het ontslag van de Nederlander verdween de Twentse verdediger echter uit beeld. Te Wierik stond ook in de belangstelling van Heracles Almelo, Fortuna Sittard en FC Sankt Pauli.

 

 

 
Laatst aangepast op donderdag, 14 januari 2021 17:27
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.