vrijdag, 19 februari 2021 20:12

Marcel Keizer Eredivisie: Johan Rosink blijft aan kop en kroont zicht tot titelfavoriet

Geschreven door

Vorige week konden we op deze website zien dat Johan Rosink de kop na maarliefst drie weken over had genomen van Pascal Brunnekreef. En wat blijkt, Johan is zeker geen eendagsvlieg. Ook met een weekend bomvol voetbalwedstrijden voor de boeg staat Johan nog bovenaan. Pascal lijkt voorlopig even af te haken want hij is terug te vinden op plek vier achter Jos ter Haar en de opstomende Tim Blanken. Laatstgenoemde was vorige week nog op de zevende plek terug te vinden en heeft de klopjacht ingezet. Iemand waar we nog veel van verwachten maar die voorlopig nog even achterblijft is Simon Kok, de man die de Tour de France poule al eens op zijn naam schreef. Hij is nog in het 'tweede rijtje' terug te vinden en heeft een wonder nodig om nog mee te gaan doen om de prijzen. Hieronder de stand!

spoed1
spoed2

spoed3
geldldd

Laatst aangepast op zaterdag, 20 februari 2021 10:37
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.