zaterdag, 17 mei 2014 00:00

F pupillen tegen moeders en gevonden voorwerpen

Geschreven door

Zoals elk jaar speelt ook dit jaar de F jeugd tegen hun eigen moeders. Dit mooie spektakel staat voor maandagavond 19 mei op de agenda en alle F jeugd (ook degene die alleen trainen) mogen hier aan meedoen. Natuurlijk ook ALLE moeders. De wedstrijden starten om 18.30 uur, gelieve allemaal om 18.15 uur aanwezig te zijn. KOMT ALLEN KIJKEN!

Tevens stelt WVV’34 allen in de gelegenheid om de gevonden voorwerpen te bezichtigen en evt af te halenLaatst aangepast op zaterdag, 17 mei 2014 11:02
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.