zaterdag, 24 maart 2018 21:27

WHC strijdend ten onder bij afscheid Loes Brummelhuis: 19-22

Geschreven door
Vanavond als laatst als aanvoerster van WHC, Loes Brummelhuis Vanavond als laatst als aanvoerster van WHC, Loes Brummelhuis

WHC heeft vanavond in eigen huis verloren met 19-22 van Havas. Het was vandaag een bijzonder duel voor WHC. Ondanks dat het een 'gewone' thuiswedstrijd leek, was het duel van vanavond het laatste duel van Loes Brummelhuis, de aanvoerster van het team. Loes is enkele jaren aanvoerster geweest na het afscheid van Lieke Scholten en heeft besloten te stoppen met handballen, hetgeen een gemis zal worden voor de ploeg. Herman Keppels van HWC over het duel van vandaag: "We hebben zeer goed verdedigd en helaas het laatste kwartier maakten we iets te veel technische fouten, ook maakten we de kansen niet af. Anders hadden we het de aanstaande kampioen heel moeilijk gemaakt en was voor hun waarschijnlijk het kampioenschap voorbij. Met de laatste thuiswedstrijd voor Loes had we dit heel mooi kunnen afsluiten, maar helaas. Loes speelde een prima wedstrijd waarin ze vijfmaal het doel trof." 
Hieronder enkele foto's:

loess2

loess3

loess4

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.