zaterdag, 24 maart 2018 21:50

WHC D2 kampioen!

Geschreven door

Whc D2 moest vanavond tegen de nummer 2 Kedingen. Er was dus erg veel spanning voor die tijd, aangezien we gelijk moesten spelen om kampioen te worden en de vorige keer hadden we verloren van Kedingen. 

Vanaf het begin waren de meiden super scherp  en ondanks dat de tribune helemaal vol zat, bleven ze hun eigen spel spelen. Bij rust hadden we al een mooie voorsprong opgebouwd, waardoor we eigenlijk niet echt in gevaar zijn geweest en de eindstand 21-14 is geworden. Ondanks de spanning en het fysieke doel van kedingen werd er mooi samengespeeld en werden de kansen afgemaakt! We zijn supertrots op dit mooie team en dit resultaat ??

Laatst aangepast op zaterdag, 24 maart 2018 22:02
Redactie WegdamNieuws3

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.