dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC D2 kampioen!

Whc D2 moest vanavond tegen de nummer 2 Kedingen. Er was dus erg veel spanning voor die tijd, aangezien we gelijk moesten spelen om kampioen te worden en de vorige keer hadden we verloren van Kedingen. 

Vanaf het begin waren de meiden super scherp  en ondanks dat de tribune helemaal vol zat, bleven ze hun eigen spel spelen. Bij rust hadden we al een mooie voorsprong opgebouwd, waardoor we eigenlijk niet echt in gevaar zijn geweest en de eindstand 21-14 is geworden. Ondanks de spanning en het fysieke doel van kedingen werd er mooi samengespeeld en werden de kansen afgemaakt! We zijn supertrots op dit mooie team en dit resultaat ??

Laatst aangepast op zaterdag, 24 maart 2018 22:02
Redactie WegdamNieuws3

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

have a peek at this website