zondag 19 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Breaking: WHC blijft alsnog in Hoofdklasse

  • dinsdag, 16 april 2019 12:29
  • Geschreven door 

Zondag waren de druiven heel zuur voor WHC toen ondanks een goede start de dag eindigde met degradatie en dus het doek viel in de Hoofdklasse. Zojuist is er opmerkelijk nieuws bij het bestuur binnen gekomen. Omdat er afgelopen seizoen al een team zich had terug getrokken uit de 2e divisie (Hellas uit den Haag) degradeert er daar één minder naar de Hoofdklasse. Borhave 2 en BWO gaan samen dus ook een plek over en met de twee plkekken die er al waren gaan er dus vier ploeg door van afgelopen zondag. Hier zit WHC nu ook bij. Heel goed nieuws waardoor ook dames 2 niet degradeerd en aankomend jaar in de 1e klasse speelt.

Laatst aangepast op dinsdag, 16 april 2019 12:36
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als een man de deur van zijn auto opent voor een vrouw dan weet je een ding zeker

Of de auto is nieuw of de vrouw

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren