dinsdag, 16 april 2019 12:29

Breaking: WHC blijft alsnog in Hoofdklasse

Geschreven door

Zondag waren de druiven heel zuur voor WHC toen ondanks een goede start de dag eindigde met degradatie en dus het doek viel in de Hoofdklasse. Zojuist is er opmerkelijk nieuws bij het bestuur binnen gekomen. Omdat er afgelopen seizoen al een team zich had teruggetrokken uit de 2e divisie (Hellas uit den Haag) degradeert er daar één minder naar de Hoofdklasse. Borhave 2 en BWO gaan samen dus ook een plek over en met de twee plekken die er al waren gaan er dus vier ploeg door van afgelopen zondag. Hier zit WHC nu ook bij. Heel goed nieuws waardoor ook dames 2 niet degradeert en aankomend jaar in de 1e klasse speelt.

Laatst aangepast op zondag, 29 december 2019 11:52
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.