vrijdag, 26 april 2019 05:25

Volleybalvereniging Cupido zoekt mannen

Geschreven door
Volleybalvereniging Cupido wil weer de competitie in met een herenteam, hiervoor zijn nog een paar heren volleybalspelers nodig! Met een team van ongeveer 6 spelers tussen de 25 en 45 jaar uit Hengevelde en omstreken willen we komend seizoen graag gaan trainen op de maandagavond en competitie gaan spelen in de tweede klasse! Dit aantal van zes spelers is eigenlijk te krap voor de competitie, dus als je het leuk vindt om mee te gaan doen in een leuk en fanatiek team en heb je eerder gevolleybald? Bel of app dan even met 06-23526761
 Interesse? Wacht dan niet te lang want voor 15 mei moeten we alle teams doorgeven bij de Nevobo.
 
 

Cupido is een leuke vereniging met een goede sfeer!
Ben je pas in Hengevelde of omgeving komen wonen en heb je zin om te komen volleyballen? Heb je altijd gevolleybald en wil je dit weer oppakken? Wij zijn op zoek naar jou! Kom eens kijken op de maandagavond in sporthal de Marke..
Wij trainen nog tot eind mei...

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.