W.V.V.’34 geeft les in effectiviteit middels hattrick Wouter Horstink

W.V.V.’34 heeft vanmiddag in de thuiswedstrijd tegen vv Reutum over 90 minuten gezien 3½e kans gehad en wist daarmee de wedstrijd in een 4-1 overwinning om te zetten.  Dit met een hoofdrol voor spits Wouter Horstink die met drie doelpunten zijn totaal op 15 bracht voor dit seizoen. (5x in de beker) Wouter: “De eerste helft was bij vlagen goed, maar met fases ook matig. In de 2e helft hebben we goed gevoetbald en zijn we uitgelopen naar 4-1. Lekker om als spits 3x te scoren maar de credits van vandaag gaan zeker ook naar onze keeper Tom Pierik die er vandaag weer moest staan! Hij heeft zowel in de eerste als de tweede helft een paar prima reddingen verricht!”
Een compliment aan de ploeg, ook om des keizers baard was er sprake van 100% inzet. Trainer Roy Workel: ”Ja dat vind ik ook! In de 1ste helft hadden we het bij vlagen moeilijk maar mochten toch rusten met een tussenstand van 1-1. De 2de helft was prima met goede doelpunten. En het doet me deugd dat iedereen volle bak gaat, al met al een mooie overwinning”.

WVV kwam al vroeg op achterstand na een pass van Randy Smit die onderschept werd. De halve kans in de eerste helft was voor Wouter Horstink die de goede inspeelpass van Gijs Pierik op waarde inschatte, goed wegdraaide en met de punt van de schoen fraai afrondde en zo de ruststand bepaalde.
In de tweede helft zette het spelbeeld van de eerste helft zich aanvankelijk voort; Reutum loerde op foute breedtepasses en probeerde van daaruit toe te slaan. Over 90 minuten trof het dan ook 2 keer de paal en raakte het de lat en zoals vermeld liet ook Tom Pierik van zich spreken.

De 2-1 viel vanuit een strafschop nadat Sem Kuiper gevloerd werd. (ZIE DIT FILMPJE) Bij de 3-1 was het wederom Sem Kuipers die aan de basis stond; Hij kwam middels een ‘vliegende Stan Aarnink aanname ’in balbezit en wist na een passeractie Wouter Horstink weg te sturen. Deze hield het hoofd koel en gooide de wedstrijd in het slot.

Raakt hij de bal....?

Gijs zegt van wel...
De 4-1 in de 85e minuut was vanuit een vrije trap vanaf de punt 16 van Remi Leferink die volgens Gijs Pierik nog aangeraakt werd. Gijs is mede-eigenaar van een eetsalon dus is de goal aan hem toegekend.
Thomas Wegdam maakte 10 minuten voor het einde van de wedstrijd zijn debuut in het eerste elftal en kan terugkijken op een foutloos optreden.