dinsdag, 07 mei 2019 08:05

Club van 100 naar de Grolsche Veste met toetje

Geschreven door

Afgelopen vrijdag was het weer zover, het jaarlijkse uitje van de Club van 100. Dit keer bezochten we de wedstrijd FC Twente - SC Cambuur. Ze verzamelden bij Herberg de Gebrande Waateren vanwaar we met de bus vertrokken naar de Grolsch Veste. Mirjam Doeschot: "We hadden een plek op de Diekman Tribune en maakten voor een hapje en drankje gebruik van de Hatrans Lounge".

Na deze wedstrijd van onze kampioenen, die overigens in de stand 2-2 eindigde, volgde het toetje: De huldiging van de FC Twente Vrouwen. De FC Twente Vrouwen werden een week eerder kampioen na in de blessuretijd te winnen van PSV. Het was een mooi eerbetoon op het veld van het stadion. Natuurlijk werd de avond afgesloten met een hapje en een drankje bij de Gebrande Waateren. We kijken terug op een geslaagd uitje.

Wil jij de volgende keer ook aansluiten bij het uitje van de Club van 100? Word dan lid van de Club van 100 van W.V.V.'34! Met je lidmaatschap van de Club van 100 steun je onze vereniging en kun je deelnemen aan ons jaarlijkse uitje. Het lidmaatschap kost €50,- per jaar. Heb je interesse? Neem dan contact op met een van de bestuursleden of download het aanmeldingsformulier op onze website en lever dit in bij een van de bestuursleden
Laatst aangepast op dinsdag, 07 mei 2019 08:19
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.