W.V.V.’34 verliest geflatteerd van koploper Eilermark: 4-0

W.V.V.’34 heeft vanmiddag in Enschede een geflatteerde nederlaag geleden tegen Eilermark. Bij rust was het nog 1-0 voor de koploper, na rust kwamen er nog drie doelpunten bij. Dit hadden er overigens vier of vijf kunnen zijn aangezien Eilermark een strafschop miste en een doelpunt vanwege vermeend buitenspel afgekeurd zag worden. Dit gelezen te hebben lijkt het dat W.V.V.’34 geen schijn van kans had, toch was dit absoluut niet het geval.
Vooral voor rust kwam de ploeg van Roy Workel vaak voetballend onder de druk uit, wat veelbelovend was voor de rest van het duel. In de 17e minuut was het Wouter Horstink die na een fraaie aanval oog in oog met de keeper kwam. Tot twee maal toe wist de sluitpost zijn schot te keren, waarvoor de complimenten. Vijf minuten voor rust was er een steekbal achter de Hengeveldse defensie waarop Marc Pelle resoluut de vlag omhoog stak, echter liet de leidsman hem staan en tot overmaat van ramp maakte Eilermark de 1-0.

Het lag gezien het goede spel van de Hengeveldse ploeg in de lijn der verwachting dat de gasten op jacht konden naar een punt, en wellicht meer. Toch pakte dit anders uit. Hoewel ze meer balbezit hadden dan Eilermark, kwamen ze zelden voor het doel. De koploper was wel efficiënt en liep uit naar een ruime overwinning. De technische aanvallers wisten wel raad met het kleine beetje ruimte dat ze soms kregen. Wellicht was het de geluk van de (aanstaande?), wellicht ook een dag waar het dubbeltje niet de kant van W.V.V.’34 op viel. Eindstand 4-0 en trainer Roy Workel kan moed putten uit het goede spel voor rust en het arbeidsethos dat de ploeg absoluut heeft.