woensdag, 15 mei 2019 20:14

W.V.V.'34 zoekt scheidsrechters

Geschreven door
Vind jij het leuk om een voetbalwedstrijd in goede banen te leiden? Wil jij W.V.V.'34 helpen en tevens sportief bezig zijn? Dan zoeken we jou!
Op dit moment is ons scheidsrechtersteam helaas te klein om alle wedstrijden van de jeugd en met name de senioren standaard te voorzien van een scheidsrechter, dus zoeken we uitbreiding in het team.
Als vereniging ondersteunen we je uiteraard met een interne opleiding en begeleiding. En alle mogelijke inzet en beschikbaarheid is uiteraard bespreekbaar, dus ben je zelf iemand of weet je iemand die graag ook wedstrijden zou willen fluiten? Meldt dit dan vooral bij Patrick Broshuis, telefoonnummer 06-21922935 of Mark ten Heggeler, telefoonnummer 06-51023171.
 
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.