maandag 17 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Gouden Schoen W.V.V.'34: Wouter Horstink trekt nog aan het langste eind

  • vrijdag, 17 mei 2019 22:35
  • Geschreven door 

De laatste weken in mei zijn aangebroken. Wouter Horstink de enige koploper in de goudenschoen. Dicht op de hielen is Leon Blokhorst nog steeds aanwezig met een halve punt achterstand. Er is dus nog van alles mogelijk wie er met het goud van doorgaat.

Ook de gezamenlijke nummer 3, David Spekreijse, Wout Essink en Tim Wegereef volgen de jongens nog met 19 doelpunten. De heren scoorden afgelopen weekend allen 2 maal dus blijven ze nog in het spoor van Wouter en Leon.


Berend Dubbe doet de afgelopen weken ook goede zaken. Hij wist zondag 5 keer te scoren voor W.V.V. 5. Met deze doelpunten erbij komt hij in totaal op 8 doelpunten in een maand tijd.

We zullen zien wat de druk doet, met voor de meeste teams nog twee of drie wedstrijden te gaan is er het nog steeds niet beslist. Kortom een uiterst spannende titelrace!

Voor de huidige tussenstand tot en met 12 mei 2019 klik hier.  

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren