vrijdag, 17 mei 2019 22:35

Gouden Schoen W.V.V.'34: Wouter Horstink trekt nog aan het langste eind

Geschreven door

De laatste weken in mei zijn aangebroken. Wouter Horstink de enige koploper in de goudenschoen. Dicht op de hielen is Leon Blokhorst nog steeds aanwezig met een halve punt achterstand. Er is dus nog van alles mogelijk wie er met het goud van doorgaat.

Ook de gezamenlijke nummer 3, David Spekreijse, Wout Essink en Tim Wegereef volgen de jongens nog met 19 doelpunten. De heren scoorden afgelopen weekend allen 2 maal dus blijven ze nog in het spoor van Wouter en Leon.


Berend Dubbe doet de afgelopen weken ook goede zaken. Hij wist zondag 5 keer te scoren voor W.V.V. 5. Met deze doelpunten erbij komt hij in totaal op 8 doelpunten in een maand tijd.

We zullen zien wat de druk doet, met voor de meeste teams nog twee of drie wedstrijden te gaan is er het nog steeds niet beslist. Kortom een uiterst spannende titelrace!

Voor de huidige tussenstand tot en met 12 mei 2019 klik hier.  

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.