dinsdag 23 juli 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

W.V.V.'34 treft in laatste thuiswedstrijd degradant Jeroen Kiepman

  • zaterdag, 18 mei 2019 06:37
  • Geschreven door 

W.V.V.'34 speelt morgen het laatste thuisduel van de competitie en treft in dit duel dat in eigen huis wordt afgewerkt Jeroen Kiepman, oud-trainer van de Hengeveldenaren. Hij is aan zijn eerste seizoen bezig bij de Victoria'28 en kent wellicht het slechtste seizoen uit zijn trainersloopbaan. Kiepman gaf aan het begin van dit seizoen onder meer het volgende aan. "Wij hebben ten opzichte van vorig seizoen zestien nieuwe spelers. Dat is niet niks". Helaas kwam er geen verbetering in de vorm van punten en staat het roemloos laatste met één overwinning, één gelijkspel en 22 nederlagen. Met het oog daarop lijkt het voor Roy Workel en zijn ploeg een 'makkie'. Roy, is het een wedstrijd om des keizers baard? "Deze wedstrijd gaan we ook vol aan. Iedereen is fit en we willen ook een goed resultaat neer zetten. We zijn van mening dat we met het elftal graag als 6e wilden eindigen. We willen als elftal ook goed afsluiten en daarmee de assistent Rob, en leider Harrie en spelers Justin, Stan een goed afscheid geven voor goede diensten voor W.V.V.'34  en W.V.V.'34 1. Iedereen graag tot zondag."
Jeroen Kiepman wilde niet reageren.

Zoals Roy al aangaf wordt er afscheid genomen van personen binnen het team. Zondag 19 mei met de thuiswedstrijd tegen Victoria zullen ze op het veld, meteen na de wedstrijd, afscheid nemen van enkele heren die gaan stoppen bij ons 1e elftal. Voorzitter Maurice Workel zal direct na de wedstrijd de microfoon ter hand nemen en hen bedanken voor hun inzet voor W.V.V.'34 1. 

"Assistent trainer Rob Snijders zal ons na twee succesvolle jaren gaan verlaten. Daarnaast zal Harrie Hofmeijer na 11 mooie jaren stoppen als leider van W.V.V.'34 1. Door blessures moet Justin Alferink, na 7 jaren voetballen in ons 1e elftal, noodgedwongen stoppen. Justin zal vanaf aankomend seizoen leider van ons 2e elftal worden. Na 5 jaar in het 1e elftal te hebben gevoetbald, moet ook Stan Aarnink na een knieblessure noodgedwongen stoppen met voetballen. Stan gaat in het nieuwe seizoen Harrie opvolgen als leider van ons 1e elftal. 

We doen een oproep aan alle supporters van W.V.V.'34 om zondagmiddag na de wedstrijd aanwezig te zijn bij het afscheid van deze heren!"

Laatst aangepast op zaterdag, 18 mei 2019 10:33
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Ja - 52.7%
Nee - 40.5%

Aantal stemmen: 222
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juli 4, 2019

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Rijkdom is als je opstaat

en zin hebt aan de nieuwe dag

Moniek Wegdam

 

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren