maandag 17 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dames recreanten richting Nederlands kampioenschap

  • zondag, 09 juni 2019 06:30
  • Geschreven door 
Vlnr boven: Inge Workel - Esmeralde Oude Meijers - Denise Jannink - Elles Brummelhuis - Inge Broshuis Onder: Jolijn Rotink - Ester Wegdam - Biance Hofmeijer Vlnr boven: Inge Workel - Esmeralde Oude Meijers - Denise Jannink - Elles Brummelhuis - Inge Broshuis Onder: Jolijn Rotink - Ester Wegdam - Biance Hofmeijer
In eigen huis is er zaterdag plaatsing afgedwongen voor het Nederlands kampioenschap recreanten in Utrecht op zaterdag 13 juli! (KLIK HIER voor foto’s) Ze werden: Regio kampioen recreanten Oost Nederland, dames uit Raalte, Lichtenvoorde en Didam waren de tegenstanders. De eerste wedstrijd werd met 2-0 gewonnen, ondanks de zware koninklijke avond ervoor. Vervolgens even rust daar wachtte de volgende tegenstander al weer: De jonge dames van de Klappers uit Lichtenvoorde. De eerste set werd er gewonnen en de tweede ging gelijk op helaas; voor Cupido viel de uitslag net verkeerd uit 27-29. Om kampioen te worden moest de laatste gewonnen worden en dat gebeurde dan ook 2-0: De titel van regio kampioen was binnen. Op naar het Nederlands kampioenschap op 13 juli in Utrecht!

Ook werd er door de heren recreanten mix gestreden om het kampioenschap. Bij de heren ging de winst naar Sparta uit Zelhem en bij de mix kwam Tornax uit Ruurlo als winnaar uit de bus.

Laatst aangepast op zondag, 09 juni 2019 08:14
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren