maandag, 10 juni 2019 14:29

W.V.V.'34 2 promoveert naar 1e klasse! Kom het vieren bij 't Kooltje

Geschreven door

Vandaag op 2e Pinksterdag vertrokken de heren van W.V.V.’34 2 naar Markelo. Daar werd op Sportpark Endemansdijk om 10.00 uur de finale tegen V.V. Witkampers 2 afgetrapt. Daar op neutraal terrein werd tussen deze teams gestreden om een plek in de 1e klasse.

In de 1e helft was het Jord Bouwmeester die W.V.V.’34 in deze spannende wedstrijd op voorsprong zette. Na rust werd het echter 1-1 en met deze eindstand betekende dat een verlenging van de wedstrijd. Deze verlenging was zichtbaar vermoeiend voor beide teams. Er werd tijdens de verlenging niet gescoord en de eindstand bleef dus 1-1.

Uiteindelijk moesten penalty’s genomen worden om uit te maken welke team komend seizoen in de 1e klasse mag spelen. Door W.V.V.’34 werden de penalty’s genomen door Joost Assink, Wouter Busschers, Tom Pierik, Berend Jan Dubbe en Jord Bouwmeester. Allen scoorden! De eerste penalty van de Witkampers werd daarentegen fantastisch tegengehouden door keeper Tom Pierik. Eindstand penalty’s 5-4.

En daarmee kwam een fantastisch einde aan deze lange wedstrijd in Markelo. W.V.V.’34 2 promoveert naar de 1e klasse! 
Heren, van harte proficiat! 

P.S. W.V.V.'34 2 nodigt alle familieleden, supporters en iedereen die zin heeft vanmiddag vanaf 16.00 uur uit voor een instuif bij cafe't Kooltje, om deze promotie samen te vieren! 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.