maandag 17 juni 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

W.V.V.'34 2 promoveert naar 1e klasse! Kom het vieren bij 't Kooltje

  • maandag, 10 juni 2019 14:29
  • Geschreven door 

Vandaag op 2e Pinksterdag vertrokken de heren van W.V.V.’34 2 naar Markelo. Daar werd op Sportpark Endemansdijk om 10.00 uur de finale tegen V.V. Witkampers 2 afgetrapt. Daar op neutraal terrein werd tussen deze teams gestreden om een plek in de 1e klasse.

In de 1e helft was het Jord Bouwmeester die W.V.V.’34 in deze spannende wedstrijd op voorsprong zette. Na rust werd het echter 1-1 en met deze eindstand betekende dat een verlenging van de wedstrijd. Deze verlenging was zichtbaar vermoeiend voor beide teams. Er werd tijdens de verlenging niet gescoord en de eindstand bleef dus 1-1.

Uiteindelijk moesten penalty’s genomen worden om uit te maken welke team komend seizoen in de 1e klasse mag spelen. Door W.V.V.’34 werden de penalty’s genomen door Joost Assink, Wouter Busschers, Tom Pierik, Berend Jan Dubbe en Jord Bouwmeester. Allen scoorden! De eerste penalty van de Witkampers werd daarentegen fantastisch tegengehouden door keeper Tom Pierik. Eindstand penalty’s 5-4.

En daarmee kwam een fantastisch einde aan deze lange wedstrijd in Markelo. W.V.V.’34 2 promoveert naar de 1e klasse! 
Heren, van harte proficiat! 

P.S. W.V.V.'34 2 nodigt alle familieleden, supporters en iedereen die zin heeft vanmiddag vanaf 16.00 uur uit voor een instuif bij cafe't Kooltje, om deze promotie samen te vieren! 

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Een wensboom: Iets voor Hengevelde?

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

O'j 't noe mot verdeen'n met de haand of 't verstaand

Bin ie noe arm of riek

Met een glas bier in de haand met de Zomerfeesten bint vie allemoal geliek

Suggesties ? redactie@wegdamnieuws.nl

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren