zondag, 23 juni 2019 14:29

Arnold Paalman wint Heusden Zolder, Bennie Rupert Issoudun en Bennie Pelle St Vincent

Geschreven door
Arnold Paalman, het nieuwe lid van PV de Witpen, laat meteen van zich spreken. De sympathieke duivenmelker uit Laren, nu woonachtig aan de slotsweg in Hengevelde, korfde voor de eerste keer in bij onze vereniging. Hier liet hij op de eerste jonge duivenvlucht zien wat hij allemaal kan.
De duiven werden om 8.30 uur gelost in Heusden Zolder dat op zo’n 157 km vanaf Hengevelde ligt. Om 10.37 kwamen de eerste 3 duiven aan bij Arnold en had daarmee niet alleen de eerste 3 bij PV de Witpen maar had hij ook de eerste 3 in cc6 tegen 1396 duiven. Een knappe prestatie.
De eendaagse fond vlucht vanaf Issoudun (672km) werd gewonnen door Bennie Rupert. Ook in de cc6 deed Bennie het goed met een mooie tweede plek tegen 466 duiven.
Dan hadden we vorige week nog een meerdaagse fond vlucht vanuit St Vincent (1118km) deze werd gewonnen door Bennie Pelle.
De eerste 10 vanaf Heusden Zolder waren als volgt:
1-2-3-5-8-9 Arnold Paalman
4-6 Ronald ten Thije
7 Rudie/Stan ten Thije
10 Gerard Wielens

Uitslag Issoudun:
1-10 Bennie Rupert
2-4-8 Jan Rupert
3-7 Hennie Averdijk
5 Henk ten Thije
6 Ronald ten Thije
9 Rudie/Stan ten Thije

Uitslag St Vincent:
1-3 Bennie Pelle
2 Harrie Asbreuk
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

2 reacties

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.