maandag, 08 juli 2019 07:32

Ester Wegdam Cupido Schutterskoningin 2019!

Geschreven door
Vrijdagavond 5 juli was de vrijwilligersavond van Cupido. Deze avond is voor alle commissie-en bestuursleden en voor de trainers van onze club; ook wel Het Hart van Cupido!
Bij De Gebrande Wateren hebben we een gezellige avond gehad met een hapjesbuffet en de nodige drankjes. In een wedstrijd vogelschieten hebben we gestreden om een felbegeerde ‘beachbal’. Het was uiteindelijk Ester Wegdam die de romp eraf schoot en dus Cupido Schutterskoningjn 2019 is geworden!

sch c 1

sch c 4

sch c 7

sch c 6

Laatst aangepast op maandag, 08 juli 2019 07:36
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.