zondag, 14 juli 2019 06:18

Dames recreanten Cupido op een haar na Nederlands Kampioen

Geschreven door

Gisteren speelden de dames recreanten A van Cupido uit Hengevelde in Utrecht om het Nederlands Kampioenschap volleybal. (KLIK HIER voor meer foto's) Een bijzondere dag die uiteindelijk eindigde in de finale. Hierin werd helaas verloren. Desalniettemin een hele gave dag voor de dames om nooit te vergeten. De toernooidag begon gelijk goed, de eerste twee wedstrijden waren tegen teams uit de Masterklasse. Ze waren ietsje sterker dan Cupido. Maargoed, ze waren opgewarmd, gefocust, strijdbaar en klaar voor de wedstrijden waar  echt de schaal te verdienen was. Eerste taak, de eigen poule doorkomen. Dit hebben ze goed volbracht. Eerste in de poule!! Vervolgens door naar de halve finale. Een spannende wedstrijd, waar  beide sets gewonnen werden.  En vervolgens sloeg de spanning toe. De FINALE van het NK!!"

u 2

De eerste set werd met met een minimaal verschil verloren. Dit gaf de dames moed en vertrouwen dat de tweede set toch nog ewonnen kon worden. Helaas, het werd al snel duidelijk tijdens de laatste set  ging lukken. De tegenstander was overtuigend beter. Maar: De schaal voor de tweede plek van het NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP gaat mee naar Hengevelde.

kak3

 

u 3

u 1


kak2

Laatst aangepast op zondag, 14 juli 2019 13:36
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.