zondag, 08 september 2019 11:09

Beachtoernooi Cupido, zon en regen maar veel gezelligheid en sportiviteit.

Geschreven door

Gistermiddag rond 13.00 uur begon het jeugdtoernooi in de volle zon op het gezellig aangeklede beachveld met partytenten, heaters, beachbar, eetkraam, beachvlaggen en de Join Volleybal Toer met duikmat, springkussen en smashmeter. Na een uurtje gespeeld te hebben in de zon moesten we helaas uitwijken naar de zaal in de Marke, vanwege een heftige regenbui. De sfeer bleef goed en er werd leuk gevolleybald . De eerste plek werd gewonnen door de Volleybalgirls. We hebben nog even overwogen om ook het avondtoernooi in de zaal te laten plaatsvinden, maar gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en was dit niet nodig.
Klik HIER voor een fotoalbum.

Om 16.30 uur meldden zich ca. 120 deelnemers op het beachveld voor de wedstijden op prestatie- of recreatienivo. Er werd hard gestreden om de wisselbekers en uiteindelijk was de uitslag als volgt:

Prestatie:  1e plek Rietmolen 2e  plek team SAM 3e plek t Salni

Recreatie: 1e plek: Niet tegen de Biertrekkers 2e plek: Team Irmo’s, 3e plek Webton Diggers

Na de prijsuitreiking in de kantine was het nog lang gezellig met DJ Retlow.

Hulde aan de organisatie en bedankt voor het meedoen allemaal!

Graag tot volgend jaar, zaterdag 5 september 2020 is de vijfde editie van Cupido Beach op Beachveld de Marke !

Laatst aangepast op zondag, 08 september 2019 14:51
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.