zondag, 08 september 2019 11:36

Ramon Vonder wint 6e jeugdviswedstrijd

Geschreven door

Vrijdag 6 september 2019 is de 6e en één na laatste viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan de Berkel Beekvliet richting Borculo. De opkomst was goed, want er deden 9 vissers mee. Op één visser na, wisten alle vissers 1 of meerdere vissen te vangen. Het weer was geweldig en de vangst was uitstekend. In totaal werden er 47 vissen gevangen waarvan 11 aan de maat. Het was wederom Ramon Vonder uit Haaksbergen die de 1e plaats op eiste met 107 cm. Op de 2e plaats eindigde Jette Meijerink uit Diepenheim met 82 cm en de 3e plaats was voor Roel Wanink uit Noordijk met 65 cm.

De laatste viswedstrijd (7e) wordt niet gehouden op vrijdag 13 september 2019 aan de Schipbeek rechts richting camping de Kiefte, maar aan de visvijver van camping de Mölnhöfte aan de Nijhofweg 5 te Diepenheim. (Iedereen die mee wil vissen, we vertrekken vanaf de parkeerplaats van Zalencentrum Beltman stipt om 18.00 uur. Je mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid gaan!). Na de viswedstrijd is de prijsuitreiking ook bij camping de Mölnhöfte aan de Nijhofweg 5 te Diepenheim. Alle vissers die dit seizoen hebben mee gedaan, worden verzocht daar dan aanwezig te zijn.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.