W.V.V.’34 weet oud-trainer niet te kloppen

W.V.V.’34 wist ook haar 2e bekerwedstrijd niet in winst om te zetten en speelde met 2-2 gelijk tegen het sportclub Neede van oud WVV trainer William Krabbenborg dat afgelopen seizoen promoveerde naar de 4e klasse. In de openingsfase ging het gelijk op maar het was Wouter Horstink die na ruim 20 minuten de score opende. Oog in oog met de doelman wist hij fraai de verre hoek te vinden. Het antwoord van Neede volgde snel middels een afstandsschot dat keeper Tom Pierik kansloos liet. Kort na rust keerde invaller Remi Leferink de bal op de doellijn met zijn arm: De daaropvolgende stafschop werd benut en de 1-2 stond op het scorebord. Lang heeft Neede niet van de voorsprong kunnen genieten: 4 minuten later vervulde Remi wederom een hoofdrol door uit een hoekschop van Dani Morsink de bal snoeihard tegen de touwen te koppen. Dit betekende eveneens de eindstand. Trainer Roy Workel:

Hamoudi Jaafil speelde voor de eerste keer na zijn blessure langer dan 45 minuten

“Ik vond ons de eerste 30 minuten wel bovenliggende partij maar helaas betekende 1 foute breedtepass direct de 1-1. De 2de helft was een beetje chaotisch maar Neede gaf meer druk en daar hadden we best wel moeite mee. Op het einde hadden wel misschien wel de 3-2 op de schoen maar meer zat er niet. Ik ben wel tevreden zo”.

Remi Leferink over de wedstrijd van vandaag: ”We begonnen goed en de intentie was duidelijk, opbouwen van achteruit, dit lukte het eerste halfuur heel behoorlijk. Bij balbezit tegenstander was de wijze van druk zetten ook uitgelegd, dit resulteerde in de 1-0 van Wouter. Laatste kwartier van de eerste helft werden we slordiger en gingen we moeilijke ballen spelen, wat we daarvoor juist niet deden. De 2e helft was moeizaam, helaas kreeg ik voor een goede verdedigende actie een penalty tegen, de bal kwam namelijk duidelijk tegen mijn borst. Gelukkig kon ik dit rechtzetten met een rake kopbal. Al met al een goede afspiegeling van de krachtsverhoudingen. De intentie is duidelijk bij balbezit en balbezit tegenstander, nu met mekaar blijven werken om het niveau omhoog te krijgen om tot goede kansen te komen, maar dat gaat goedkomen!”

Niet alles ging naar wens volgens William Krabbenborg

Joost ten Heggeler in actie, op zijn plek (linksachter) speelde later in de tweede helft Tom Brummelhuis