W.V.V.’34 begint 3e editie van de TCPM Tukker Cup meteen ruime overwinning

W.V.V.’34 heeft vanavond op het sportpark Rupertserve cvv Achilles Enschede met 3-0 verslagen in de strijd om de TCPM Tukkercup. WVV had weinig te duchten van de Enschedese formatie, keeper Tom Pierik verrichte na 52 minuten zijn eerste redding tegen de zaterdag 4e klasser. De Hengeveldenaren kwamen uitstekend uit de startblokken, het was matchwinnaar Lars Aarnink die na amper 2 minuten spelen de bal in de bovenhoek krulde. (Zie foto boven) Kort voor rust was het wederom Lars Aarnink die het net wist te vinden na een uitstekende voorzet van Randy Smit. In de 79e minuut was het Randy Smit die zijn goede wedstrijd bekroonde met een doelpunt op aangeven van…..Lars Aarnink!

De openingstreffer was een snelle getuige de klok

Al met al een prima wedstrijd van de groen gelen, Remi Leferink heerste als vanouds in de achterste linie, de nul was dan ook geen toeval. Er werd getracht om verzorgd op te bouwen hetgeen in de eerste heft beter verliep dan in de tweede. Na rust werd het iets slordiger met meer onnodige momenten van balverlies.

Opvallend was de reserverol van de van Quick’20 afkomstige Tom Brummelhuis die pas in de 62e minuut binnen de lijnen kwam vergezeld door Jord Bouwmeester en Dani Morsink.